Filmszemle van!

 2010.02.05. 23:46  BélaBelanski

A héten zajlik a 41. Magyar Filmszemle, ezért a következő adag filmünk tíz kisfilm a szemle programjából. Kilencen szerepelnek a versenyben  egy pedig az informális blokkban.

Ha eljutottatok a vetítésekre, most újra megnézhetitek őket, ha pedig nem, akkor itt az alkalom, hogy bepillantsatok a tavalyi és idei év legfrisebb termésébe. 

Reméljük mindenki talál az ízlésének megfelelő darabot!

Címkék: filmszemle kisfilmek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaborm · http://gaborm.blog.hu 2010.06.17. 08:04:03

Megint csak rinyálni tudok, bocs, de annyira értelmetlen a megszorítás, hogy az már fáj.

A Filmszemlére se jutok el mert ugye külföld meg hasonlók, és akkor itt van a "Zinternet" ami pont arra lenne jó, hogy.... de nem, mert ugye ott is korlátozgatunk. Indulás óta kedvesen válaszoltok a blogban, később már automatikusan megkapjuk a "Dear visitort", hogy jogok így, jogok úgy, nem egyszerű, dolgozunk rajta stb.

Értem én, hogy a kiadó dönt így, meg a globális jog drágább mint a csak hazai, de nem hiszem el, hogy mindegyik egytől egyik, a függetlenek és a kicsik is az orrotokra csapja dühösen az ajtót amikor kivételért vagy drasztikus díjcsökkentésért járultok isteni szinük elé.

Most komolyan. 2010-ben a geo specifikus proxy-k idején ilyet...

(Az már egy másik dolog, hogy egy Balaton Retró tipusú kellemes mozi micsoda hatalmas bevételtől fosztaná meg a kiadót ha világszerte elérhető lenne...)

Mégegyszer én kérek elnézést a siránkozásért.

pg2 2011.01.19. 10:53:28

Tényleg ennyire nem érdekes ez az egész filmes bigyó, hogy egy éve nincs mit írni hozzá a blogba? Oké, mostmár végre rendberaktátok a rovatokat, de nem lehetett volna pár bejegyzés a (várható és megtörtént) változásokról? Pl. hova lettek a "régi" filmek? Kis utazás, Fehér tenyér, Dealer, Aranymadár, uristen@, Szalontüdő, Balaton/Budapest retró és a többi. A felkerülő filmek meddig lesznek elérhetők? Nem tudhatna meg erről valamit a régi/új érdeklődő közönség? Oké, ingyenes, de szolgáltatás, és a szolgáltatásnak fontos része a tájékoztatás...

pg2 2011.01.19. 10:55:52

Bár, ami a rendbetételt illeti, itt fent még mindig a régi rovatokra mutató linkek vannak, rendesen 404-gyel a végén...

pnc 2011.01.19. 12:22:31

@pg2: jogos észrevétel, javítva.

süti beállítások módosítása