Az egyik legismertebb magyar természetfilmesnek, Tóth Zsolt Marcellnek a filmjével ajánljuk az Indexen a Gödöllőn vasárnapig futó második Nemzetközi Természetfilm Fesztivált. A film címe: a Vargyas-szoros elveszett világa. 

A 2002-ben befutott Tóth Zsolt Marcell rendező-operatőrnek már eddig is megannyi jó filmjét feltettük az Indafilmre, ezúttal a Lerner János társrendezővel közösen jegyzett Vargyas-mozit tesszük teljes terjedelmében elérhetővé. Ebben Varga Lívius zenész és megszállott természetjáró vezeti a nézőt a medvék, hiúzok és a farkasok járta, a barlangok és a sziklatornyok szabdalta különleges erdélyi helyen.  

A programokról részletesen a fesztivál oldalán lehet tájékozódni, friss magyar természetfilmeket a neten itt is nézhet. A cikk folytatása itt olvasható.

Címkék: természetfilm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása