Egy korábbi O.K. filmszemle 1. helyezettjének, Szabó Máténak az új animációs filmje bekerült a James Newton Howard Emmy- és Grammy-díjas zeneszerző "133... At Least" című zeneművére meghirdetett pályázat döntőjébe, a legjobb három videó közé. Január 26-ig lehet rá szavazni.

Szabó Máté animációs filmrendező legújabb kisfilmje James Newton Howard -  Emmy-, Grammy-díjas - zeneszerző "133... At Least." című zeneművére kiírt pályázatra készült, a művet Hilary Hahn kétszeres Grammy-díjas hegedűművész és Cory Smythe zongoraművész adja elő. A pályázatot Hahn írta ki, majd 65 filmből 3-at ki is választott, ezek között a munkák között szerepel Szabó Máté filmje is. Itt lehet rá szavazni, a Video 3-ra nyomva. A szavazás január 26-án zárul, a fődíj 4 ezer dollár.

Az IndaFilmen egyébként Szabó Máté 2008-as, 4. O.K. filmszemlét nyert, Memento című animációs filmjét tudják megnézni, és a Liszt pályázati művét, ami szintén első helyezett lett.

Memento: 

A Magyar Rapszódia 2.00, amivel még a Liszt pályázaton nyert:

 

Címkék: animáció o.k. filmszemle

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása