A KAFF és IndaFilm közös animációs szemléjén diplomafilmek is indulnak. Ezek az MMKA és NKA támogatásával készültek a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Június 23-ig lehet megnézni, és szavazni rájuk az IndaFilmen. Az animációs fesztiválról többet itt olvashat, filmekre itt szavazhat.

4388772_f7666241e73d195aa3b18ccfcbf422c8_wm.jpgTari Zsófi filmje, a Szofita Land 2D és 3D animációs technikával, hat hónap alatt készült. Műfaja minimusical, zenéjét Pacsay Attila szerezte. A 360 fokban fejlesztett SOFITA Brand első interaktív játékának promócionális kisfilmje lett. Hogy kapott-e negatív kritikákat, hogy reklámfilmhez közeli filmmel diplomázott? „Nem. Mint intro is megállja a helyét, azt pedig, hogy a saját brandemet reklámozza, mindenki pozitívan értékelte.”

A Szofita Land c. filmet itt láthatja, és ugyanitt szavazhat is rá 1-10-ig, hisz keressük a legjobb tavalyi animációs filmet.

A Sofita Brand lényege, hogy azok a felhasználók vagy vásárlók, akik ellátogatnak a webszájtra: egy interaktív játékba csöppennek, ahol Freddy Key a SOFITA brand - karaktere segítségével tudnak barangolni.

Jelenleg Nicolas Schmerkin francia producer segítségével fejlesztik az első Ipad játékot, és egy új Musical filmet Freddy múltjával kapcsolatban. Tavaly beválogatták ezt a tervüket az Annecy animációs fesztivál kreatív fókusz prezentációs versenyébe, ahol megnyerték a Francia Televízió-díját.

Tari Zsófi 1986-ban született Gyöngyösön. 2010-ben diplomázott a Moholy-Nagy Művészeti egyetem animáció szakán. 2004 óta több reklámfilm és tévészignál tervező-rendezője. 2010 júniusa óta a londoni Cartoon Network kreatív részlegén dolgozott, most pedig London legsikeresebb merchandising companynél, az RDP-Creative -nál kreatív designer.

Címkék: animáció kaff tari zsófi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2013.06.14. 17:30:22

ezek alapján nekem kb 9 diplomám van

kommenterember 2013.06.14. 18:17:01

@maxwell murder: na, nekem attól áll fel a szőr a hátamon. a következő széthajtott a dolcsegabana, ralfloren, stb sorban. már komolyan várom a tenyérméretű logóval ellátott ruházatukat:)

süti beállítások módosítása