Három hete újra frissül az Indavideó Film, hogy neten, legálisan, ingyen, és az eddiginél még jobb, dvd-minőségben nézhessetek valódi filmeket. Idén eddig három csomagban jelentek meg a Valami Amerika-Üvegtigris-Csak szex-háromszögnél akár beljebb is merészkedő alkotások: a heti terméseket itt, itt és itt nézhetitek meg az interjúkkal együtt. Most már a mozi, kisfilm, dokufilmek mellé tévé és animációs filmek-kategóriát is feltettünk, mert több érkezett ezekből a műfajokból is. A tavalyi filmek átmenetileg eltűntek az oldalról, hisz első körben olyan filmeket hoznánk nektek, amiket eddig nem láttatok az oldalunkon, és amik aztán a 2011-es évben végig elérhetőek lesznek. Főleg arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen új mozikat szeretnétek, várjuk az ötleteiteket. De a régiekből is szeretnénk visszahozni párat: írjatok ide, hogy mi az, amiről lemaradtatok vagy amit még megnéznétek párszor, és rámozdulunk.

Címkék: kívánságlista szolgálati közlemény indavideo film

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pg2 2011.01.19. 23:34:44

Hurrá, hurrá, mégse nem halt ki teljesen ez a blog!

Csak most nem igazán értem. Ez most egy újabb kívánságlista lesz itt? Mert sztem a régi is kezelhetetlen volt. Értem én, hogy a programozóknak sok dolguk van, de nem lehetne valami olyasmi, ahol egy cím csak egyszer tud megjelenni? Aztán húzzzon mindenki a szíve szottya mellé egy strigulát. Ilyesmi.

pg2 2011.01.19. 23:39:59

Ja, meg a tavalyi cuccos kommentjei, nézettségi adatai hozzáférhetők (lesznek-e) valahol? Már csak érdekességként...

pg2 2011.02.03. 19:57:02

Hm. Kicsit korai volt az öröm...

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2011.04.28. 01:08:22

Én tavaly nagyjából mindenről lemaradtam, amit nem láttam másutt korábban (Üvegtigris 1-2, Fliegauf-filmek, néhány további mainstream és ismertebb művész), mivel nem volt feltüntetve a lejárati idő, nem gondoltam, hogy lekések róluk. Egyébként több posztban is érdeklődtem (itt is), hogy lejárnak-e a filmek, és amennyiben igen, mikor. Választ nem kaptam.

Csak ismételni tudom magam, hogy a joglejáratot jó lenne feltüntetni. Egyrészt nem maradnának el azok a nézők, akik hozzám hasonlóan a bőség miatt ezt-azt halogatnak (nem maradna el a reklámbevétel), és ők sem maradnának le a filmekről (mindenki nyerne), ami pedig talán a legfontosabb, hogy akik beágyazzák a filmeket - mert, ha jól látom, erre a mozifilmeknél is van lehetőség - azok nem koppannának, hogy egyszer csak előzetes értesítés nélkül eltűnik az öröknek hitt anyag.

Mellesleg hol lehet utánajárni, hogy mi volt a tavalyi kínálat, vagyis mik azok a címek, amikből kiválogathatjuk azokat, amikről lemaradtunk? Még az Archive.org segítségével sem sikerült kinyomoznom őket. Amennyiben megoldható, jó lenne mindet visszahozni, minél nagyobb, komolyabb archívumot létrehozni, magyar Hulut.

RSS sem lenne rossz, úgy emlékszem, tavaly még lehetett húzni például a mozifilmekre szűrve, így könnyen követhettük a frissítéseket, de ez már nem él (sőt az Indavideón a userek egyéni feedjei is megbolondultak, bár ez nem ide tartozó bugreport).

Ahogy pg2 írta, a kéréseket is jó lenne valami más rendszerben megvalósítani, az előző kérésözönből is valószínűleg kevés teljesült. Mindenesetre beírom még egyszer a Sátántangót, az Index múltkori élőblogolása és Tarr Béla aktualitása miatt biztosan népszerű lenne, ha a többség nem is nézné teljesen végig.

gk 2011.04.28. 10:03:43

Ebben a bejegyzésben is írjuk, hogy a 2011-es évben feltett filmek ebben az évben végig elérhetőek lesznek. Vagyis amit idén megnézhetsz, ne halaszd jövőre.

Üvegtigrisek, Fliegauf-filmek újra jönnek a közeljövőben. Tavalyi címeket majd megoldjuk és az rss-t is.

Tarr Béla: a Werckmeistert sikerült eddig megszerezni, a Sátántangóból csak félperceket kaptunk: index.indavideo.hu/video/Satantango

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2011.04.29. 05:38:00

@gk: Kösz a választ (meg a filmeket), nem halasztom.

Olvastam, hogy visszajönnek, legalábbis "pár" közülük, nyilván amit többen kérnek, és lezsírozható.

Akkor eszerint általában év végéig vesztek jogokat, akkor lesz rendszeres a törlés?

Garp szerint.. · http://garpszerint.hu 2011.05.20. 14:08:51

Esetlegesen, totál véletlenségből nem tervezitek Boxee app írását az indavideohoz és az indafilmhez?

süti beállítások módosítása