Vasárnap, november 17-én délután lesz az IndaFilm őszi dokuszemléje legjobbjainak az ingyenes vetítése a Docuart moziban. Helyfoglalás érkezés szerint. Sok film van, érdemes menetközben is becsatlakozni. Cím: Budapest, IX. Erkel u. 15. (Ráday sarkán). A versenyfilmeket egy hétig még a szemle oldalán is meg lehet nézni remek cikkek kíséretében.

PROGRAM:

15:00 - Indexvideós dokufilmek az elő-Dokuszemléről

120 centi tömény erőszak (Horváth Balázs); Itt balhéztak Biszku lányok (Kovács Ádám); Öcsém, ha teheted, most menj el innen (Tamás Bence Gáspár); Jobb érzés, mintha egy nővel lefeküdnék (Horváth Balázs); Azért szeretek iskolába járni, mert akkor nem kell dolgoznom (Ács Dániel)

Az öt legjobb dokumentumfilm a Dokuszemléről:

16:30 - Vakondok 2. (Matusik Szilárd) 

18.00 A szovjet levelezőpajtás (Papp Gábor Zsigmond)

19:00 - Allah minden napján szaladnak a lovak (Kiss Anna)

20:00 - Másik Magyarország (Nagy Dénes)

21.00 beszélgetés az alkotókkal

21:30 - Riksaláz (Horváth Balázs, Somogyvári Gergő, producer: Durst György) 

cover2

Címkék: film indafilm dokuszemle

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ 2013.11.16. 19:57:03

Miért csak egy hétig lehet megnézni a filmeket? Kinek az érdeke levenni? Soha az életben senki nem fogja látni ezeket a filmeket. Pedig érdekelt volna egy csomó.

süti beállítások módosítása