Egy bevásárlóközpont parkolójából elrabolt lány segélykérő telefonhívása a tapasztalt operátorhoz fut be, akit Halle Berry alakít - ez a május 2-án mozikba kerülő The Call c. film felütése. A 1o perces részletet az Index olvasói már most megnézhetik az ADS Service forgalmazó jóvoltából.

Már abból sejthetünk valamit, hogy a mozit A gépész és a Transz-Szibéria című műveket jegyző Brad Anderson rendezte, de a tartalomisertetése is köröz a neten: "A lány megmentésére forró nyomon indult nyomozást nehezíti, hogy Casey eldobható telefonjának pozícióját nem tudják bemérni, valamint, hogy elrablója a rendőrséget félrevezetve többször is autót cserél. Terve azonban nem tökéletes és sikerül beazonosítani személyét. Mivel nyilvántartott lakcímén már nem áll ház, a rendőrség a gyanúsnak vélt szomszédos házat rohanja le, eredménytelenül. Jordant nem hagyja nyugodni a helyzet és maga is a helyszínre megy."

Ami viszont exkluzív, az a filmrészlet:

Címkék: film hale berry

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobster thermidor 2013.04.29. 19:05:00

Hale hozza a formáját, gyönyörű!
Viszont nem mellékesen kiváló színésznő is.
Várjuk a filmet.

Leonard Zelig 2013.04.29. 20:23:38

Mekkora epikus rip-off az ágy alól kihúzós jelenet

süti beállítások módosítása