Két újabb film érkezett a "legjobb friss magyar film"-versenyünkbe: Papp Gábor Zsigmond Én is téged, nagyon és Szabó Szonja Turiszt című filmje. A Friss hús-fesztivál a Toldi moziban futott vasárnapig a Daazo szervezésében, mi mindeközben a tavalyi versenyfilmeket tettük fel az Indafilmre. 15 film közül lehet kiválasztani a legjobbat, az eddigi 13-at itt lehet megnézni.

A jelenlegi állás szerint Szőcs Petra Kivégzés című filmje kapta a legtöbb pontot, második Schwechtje Mihály Pingvinkonstrukciója, harmadik Csuja Lászlótól a Dugulás. Még várjuk a szavazatokat! Szavazógép a cikk alján.

Én is téged, nagyon (rendező: Papp Gábor Zsigmond)

sz: Radnay Csilla, Thúróczy Szabolcs, Ubrankovics Juli, Lukáts Andor, Szirtes Ági, Keresztes Tamás, Gyabronka József, Elek Ferenc, Kardos Róbert, Stefanovics Angéla, Lázár Balázs, Pintér Béla, Cobino István



A kísérleti kisfilm sms-ekből áll. A főhős küldött üzeneteit nem ismerjük, csak a kapottakat, ebből a féloldalas dialógokból rekonstruálhatjuk a küldők kilétét és kapcsolatukat a főszereplővel. Papp Gábor Zsigmond kisjátékfilmje Radnay Csillával, Ubrankovics Julival, Thuróczy Szabolccsal és a fél Pintér Béla- társulattal.

Turiszt (Szabó Szonja)

sz: Petrik Andrea, Elek Ferenc



Míg Cicuka és Laci párkapcsolata bizonytalan lábakon áll, Xiu Xiut és Leet 10.000 km távolságból vonzza egymáshoz valami megfoghatatlan erő. Egy poros kisváros vasárnap délutáni apátiáját nem várt események bolygatják fel. 15 perces vígjáték, főszerepben Petrik Andrea és Elek Ferenc. Szabó Szonja filmje.

 

Címkék: kisfilm indafilm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása