Itt az ütős vizsgafilm

 2013.08.29. 17:20  IndaFilm

Bodzsár Márk első nagyjátékfilmjét, az Isteni műszakot ütősnek harangoztuk be az Indexen is a trailere alapján, de addig is, amíg október 24-e lesz és mozikba kerül, az Indafilmen megnézhetik a rendező 2oo8-as vizsgafilmjét, a Bloody Maryt.

Olvasóink döntsék el, olyan ütős-e a kisfilm, mint a leírása: a főszereplő Natalie táskájában kokain, méhében magzat, vérében sok alkohol van.

Néhány infó a Bloody Maryről:
- harmadéves vizsgafilm
- 500 000 forintból készült
- a forgatókönyvet Zomborácz Virág írta, Bodzsár osztálytársa
- Dekameron-novella adaptációja
- eredeti nyersanyag megsérült, és csak a sokkal rosszabb minőségű biztonsági másolatból tudták összevágni a filmet
- Simó Sándor-díjat kapott

 A 29 éves Bodzsár Márk előbb forgatókönyvírást tanult, majd kisfilmeket rendezett, és egy tévéfilmet a Hajónapló sorozatban Levegőt venni! címmel, amit 50 ezer fölött néztek az Indafilmen (itt látható).

A készülő Isteni műszak-film megtippeléséhez még közelebb kerülünk, ha a rendezőasszisztensének, Bagota Bélának alkotását is megtekintjük: a vonaton bambulós, úttörőtáboros kisfilm, a Frusztra  itt látható

Címkék: film bloody mary bodzsár márk indafilm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása