December 20-án kerül a magyar mozikba a Világok arca: Baraka alkotóinak új filmje, a Samsara – A lét örökös körforgása. A premierhez kapcsolódva fotópályázatot hirdet a forgalmazó ADS Service és az utazom.com.

A Samsara szöveg nélkül, kizárólag a képek és a zene erejével ragadja magával a nézőt egy 100 perces utazásra a világ különböző tájait. A stáb öt éven keresztül, öt kontinens 25 országában forgatott. A felvételeken a szent földek, a katasztrófa sújtotta övezetek, ipari komplexumok és természeti csodák lélegzetelállító látványát kapjuk.

A Samsara – A lét örökös körforgása című fotópályázatra a film képi világához hasonló témájú színes vagy fekete-fehér képeket várnak a szervezők. A versenyen életkortól, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet, nevezési díj nincs. Egy induló legfeljebb három képpel pályázhat, aminek a tartalmát nem szabad számítógépes utómunkával megváltoztatni. A részletes pályázati feltételeket itt találjuk.

Címkék: film fotópályázat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása