A Konstans című alkotás indavideofilmes nézőszámáról ír a Tolnai Népújság a keddi hírében: "Kövi Gergő és Babai István Konstans című alkotása nemrég felkerült az index.hu filmmegosztó portáljára olyan neves rendezők filmjei közé, mint Tarr Béla, Alföldi Róbert, Szomjas György és Török Ferenc".

 

"Babai István elmondta: 17 ezres nézőszámról nem is álmodtak, jóleső érzés, hogy ennyien kíváncsiak a filmre - írja a teol.hu. - Az internetes kommentelőktől természetesen kapnak hideget-meleget a Veszprémben és Tallinnban is díjazott alkotással kapcsolatban, ezidáig a pozitív vélemények vannak túlsúlyban. Ez meg is lepte őket, tette hozzá Kövi Gergő, hiszen a fórumokon általában a negatív vélemények a hangosabbak. A szerzőpáros hozzáfűzte: az idei nyár sem múlhat el forgatás nélkül, több filmterv is van a tarsolyukban."

 

Címkék: hír néző a konstans

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása