karácsonyi Tamara

 2009.12.23. 18:03  belanski

Köszönjük a sok kommentet és e-mailt! A visszajelzéseitek minden várakozásunkat felülmúlják: hízik a májunk, amikor látjuk, hogy szeretitek, amit létrehoztunk. :))

 

 A filmkéréseitekkel egyébként nem könnyű tartani a tempót – de próbálkozunk! Az indulás óta eltelt majdnem 2 hónap alatt már 65 film felkerült az oldalra, és minden héten jönnek az újabbak. Karácsonyra-szilveszterre most egy jó nagy adag filmmel készültünk:

 

Hajdu Szabolcs: Tamara  - A film, amit eddig a legtöbben kértetek  (talán mert nemcsak zseniális és gyönyörű ["összművészeti élmény", mint néhányan emlegetik] de egyébként is elérhetetlen: nincs belőle DVD, és torrenten sem nagyon lehet megtalálni..)

 

Tímár Péter: Csinibaba - Retro vagy nosztalgia? Mindegy, ez szimplán jó.

 

Tóth Tamás: Rinaldo - A hét mesterlövész a budapesti nyolckerben, ilyen arcokkal mint Badár Sándor vagy Scherer Péter.

 

Meskó Zsolt: Szentiván napja - Könnyű vígjáték, amiben Kamarás Iván (szerintünk) saját magát játssza el, és Csányi Sándor még csak kiskakas.

 

Kern András: Sztracsatella - A kilencvenes évek elejének kedvenc közönségfilmje, amelyben Kern András diliházba vonul, és felszedi a pszichiáterét, aki ráadásul jónő.

 

Rózsa János: Félálom - A rendszerváltozás kórképe a budapesti utcagyerekek szemszögéből.

 

Ragályi Elemér: Nincs kegyelem - Kemény dráma, a 2007-es Filmszemle legjobb rendezése.

 

Kalmár Péter: Revue Déja Vu - Egy magával ragadó revüfilm, zenével és táncosnőkkel, a Moulin Rouge legszebb napjaiból.

 

Szabó István: Rokonok - Kedves esettanulmány a(z) (ön)kormányzati korrupcióról, történelmi közegbe ágyazva, Csányi Sándorral és Eperjes Károllyal. 

 

Kern András: Sztracsatella - A kilencvenes évek elejének kedvenc közönségfilmje, amelyben Kern diliházba vonul, és felszedi a pszichiáterét, aki ráadásul jónő.

 

És ott vannak még a kisfilmek.. és a doksik és természetfilmek..

 

Boldog karácsonyt, szórakozzatok jól!

Címkék: kívánságlista indavideo film új filmek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása